Publicaties

Publicaties Nationale Bijenstrategie

Download hier de strategie, flyers,Theory of Change documenten, verslagen en andere interessante informatie.

Strategie, voortgangsrapportage en overzicht partners

Flyers Nationale Bijenstrategie
Download hier de 3 flyers van de Nationale Bijenstrategie. Ken je iemand in jouw netwerk die ook iets voor (wilde) bestuivers wil doen? Stuur dan deze flyers door en zorg voor meer aandacht en acties voor bestuivers!

Flyer Nationale Bijenstrategie voor bedrijven Flyer Nationale Bijenstrategie voor gemeenten, provincies en waterschappen Flyer Nationale Bijenstrategie voor terreinbeherende organisaties

Theory of Change
De Theory of Change geeft de stappen weer die nodig zijn om het einddoel van de Nationale Bijenstrategie te halen: meer bijen en andere bestuivers. Nu en in de toekomst.

Laat je Gemeente Zoemen tool 
Onze partner Nederland Zoemt maakte deze tool om gemeenten te helpen met bij-vriendelijk beheer. De tool bestaat uit een korte vragenlijst en een pdf om doelen te bepalen voor jouw gemeente.

Op de website van Nederland Zoemt vind je de korte vragenlijst. Als gemeente krijg je hiermee inzicht in wat je al doet voor de wilde bij. Maar krijg je ook tips om verder aan de slag te gaan met het bijenlandschap.
 
Wil je als gemeente nog verder kijken en doelen bepalen? Dan kun je daarvoor een pdf invullen: Zelf aan de slag (pfd, 1,71 MB).

De UE stichting en de Nationale Bijenstrategie maakten de 'Laat je gemeente Zoemen tool’ financieel mogelijk.

Kennisimpuls Bestuivers 

Voor meer kennis en publicaties over bestuivers kijk ook op de website Kennisimpuls Bestuivers.