Nieuwsartikelen Nationale Bijenstrategie

Nationale bijenstrategie: alle nieuwsartikelenWe hebben al leuke reacties mogen ontvangen op onze oproep voor ambassadeurs. Maar er is goed nieuws: jij kunt je nog aanmelden met jouw initiatief! We leggen graag uit wat het werk van een ambassadeur inhoudt.

Wat ga je doen als ambassadeur?
Je helpt mee om van de Theory of Change en de Nationale Bijenstrategie een succes te maken. Dit doe je door:Logo Nationale Bijenstrategie

  • Jouw kennis, kunde en netwerk in te zetten om acties op gang te helpen die te maken hebben met een of meer stappen (outcomes) uit de ToC.
  • Andere partijen aan te moedigen binnen een thema projecten te ontwikkelen die bijdragen aan het behalen van een of meer stappen.

Netwerk collega ambassadeurs
Je bent ambassadeur voor een of meerdere stappen van de Theory of Change. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt een netwerk van collega ambassadeurs waarin je je ervaringen kunt delen of advies kunt vragen.

Aanmelden
Ben je enthousiast en wil je dit actief delen met anderen? Heb je zin om met je collega ambassadeurs aan de slag te gaan? Meld je dan aan als ambassadeur. Stuur ons voor 15 januari een mailtje. Vermeld je naam, organisatie en voor welke outcome(s) je je als ambassadeur wilt aanmelden.

Weten welke stappen (outcomes) aansluiten bij je organisatie en/of initiatief, bekijk dan onze Theory of Change.