Nieuwsartikelen Nationale Bijenstrategie

Nationale bijenstrategie: alle nieuwsartikelenZoek je een overzicht van verschillende bijeninitiatieven? Bijvoorbeeld per provincie, type initiatief of per terrein? Op onze webpagina bij bestuivers.nl vind je nu een filterfunctie voor de Bijeninitiatieven. Bekijk wat jij wilt weten en maak een handig overzicht.Bron: Pixabay - Oranje vergrootglas boven grijze bestanden

De database is een initiatief ontstaan door Nederland Zoemt. En ontwikkeld door Naturalis. Hierin zijn nu ook de partnerinitiatieven van de Nationale Bijenstrategie opgenomen. Dit overzicht maakt het makkelijker voor initiatiefnemers om elkaar te vinden. Ook helpt het anderen bij hun initiatief.

Contactgegevens database
Wil je meer vertellen over wat jij doet voor bestuivers? Of anderen helpen bij hun initiatief? Laat dan jouw contactgegevens opnemen in het bijeninitiatieven filter. Deze staan er nog niet in voor de partnerinitiatieven van de Nationale bijenstrategie. In verband met de AVG hebben wij daarvoor jouw toestemming nodig. Wij sturen je daarover nog een e-mail.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan eens zoeken met de verschillende filters. Bekijk het bijeninitiatieven filter.