Nieuwsartikelen

NATIONALE BIJENSTRATEGIE: ALLE NIEUWSARTIKELEN

Een actueel overzicht van alle bijeninitiatieven voor elkaar en met elkaar!

De afgelopen tijd hebben we gewerkt aan 2 nieuwe formulieren voor bijeninitiatieven. Dit zijn een formulier voor nieuwe initiatieven én een wijzigingsformulier. Zo meld je nu makkelijk een nieuw initiatief aan en kun je gegevens wijzigen voor jouw bestaande initiatief. Alleen met jullie hulp houden we ons overzicht met bijeninitiatieven up-to-date. Dan komen jullie makkelijk met elkaar in contact. En wie weet leidt dit wel tot mooie samenwerkingen!Onderdeel kennis uit The Theory of Change van de Nationale Bijenstrategie

Nieuwe bijeninitiatieven aanmelden
We horen het daarom graag als je een nieuw bijeninitiatief wilt starten. Geef je gegevens dan door via het formulier op onze website Nieuw bijeninitiatief Nationale Bijenstrategie aanmelden.

Aanpassingen bijeninitiatieven doorgeven
Ook hebben we een formulier gemaakt waarin je je aanpassingen kunt doorgeven. Hierover hebben alle hoofdcontactpersonen van de initiatieven een mail van ons gekregen. In deze mail stond een directe link naar jouw initiatief met de vraag om jouw gegevens te controleren. En om aan te geven hoe je jouw contactgegevens wilt delen.

Toestemming contactgegevens
Op dit moment zie je geen contactgegevens bij de initiatieven in het bijeninitiatieven filter. Dit filter vind je op onze website. Wij hebben jouw toestemming nodig om jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer te laten zien. Dit heeft te maken met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Ook als je je gegevens niet wilt delen, laat dit dan aan ons weten.

Ontvangen we jouw aanpassingen binnenkort?
We willen je vragen om binnenkort eens de gegevens van jouw initiatief te bekijken. Heb je aanpassingen, geef ze dan door. En laat weten hoe je jouw contactgegevens wilt delen.

Zie ook de e-mail voor meer informatie. Heb je de e-mail niet gekregen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
We zien jullie aanpassingen graag tegemoet!

Hartelijke groet,

Team Nationale Bijenstrategie.

Vorig artikel NK Tegelwippen voor gemeenten: tegels eruit en groen erin
Volgend artikel #EUPollinators: behoud van bestuivers in Europa

Zoeken