Nieuwsartikelen

NATIONALE BIJENSTRATEGIE: ALLE NIEUWSARTIKELEN

Uitnodiging: welke informatie heb je nodig voor jouw bijeninitiatief?

De Nationale Bijenstrategie deelt graag de vraag van onderzoeksprogramma Kennisimpuls Bestuivers. Onderzoekers van dit programma ontwikkelden de afgelopen jaren, net als allerlei andere partijen, verschillende informatiebronnen voor bestuivers. Graag willen zij nu weten of deze informatie je voldoende verder helpt bij jouw acties voor bestuivers. Daarom maakten ze een vragenlijst voor iedereen met een bijeninitiatief.Bron: Vragenlijst Kennisimpuls bestuivers - Informatiebronnen bestuivers

Kennisimpuls Bestuivers is bijvoorbeeld benieuwd of je informatie mist. En of je de vorm prettig vindt, waarin ze de informatie presenteert.

Vragenlijst
De vragenlijst is voor iedereen: partners van de NBS of initiatiefnemers daarbuiten. Deel deze dus gerust. Ook als je tevreden bent over de informatie, vragen we je om te reageren.

In 10 minuten vul je de vragenlijst anoniem in. Ben je nieuwsgierig naar de resultaten? Vul dan aan het einde van de vragenlijst jouw contactgegevens in.

Vul hier de vragenlijst in.

Kennisimpuls Bestuivers
Kennisimpuls Bestuivers ontwikkelt en deelt kennis voor het behoud en de bevordering van (wilde) bestuivers in Nederland. Het Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) draagt hier financieel aan bij. De Kennisimpuls sluit aan bij de Nationale Bijenstrategie.

Namens Kennisimpuls Bestuivers alvast hartelijk bedankt voor jouw hulp!


Marten Schoonman, Naturalis

Arjen de Groot, Wageningen Environmental Research (WENR)

Nina Villing, Wageningen University & Research (WUR)

 

Vorig artikel Veel nieuwe bijensoorten gezien door samenwerking met De Bijenkorf
Volgend artikel Ambassadeur in the spotlight: Sonne Copijn

Zoeken